Kostvetar’n fyller 4 år!

on

birthday-cake-380178_960_720

Idag är det hela 4 år sedan Kostvetar’n föddes!

Idén kom till mig efter att alla mina vänner fick se middagsbild efter middagsbild på Instagram och jag insåg att alla i min vänskapskrets kanske inte vill se flera matbilder om dagen (det vill säga, bara för att det är mitt intresse behöver det inte vara deras..). Eftersom kost är hela mitt liv i stort sett så ville jag inte ge upp min passion med kost, inspiration och bilder. Jag kom på att jag kunde starta ännu ett konto på Instagram där jag endast skulle publicera mat, högt och lågt! Så kunde de som ville av mina privata vänner följa mig där istället.

Namn.. Vad ska det nya kontot heta? Jag är kostvetare.. så kanske: Kostvetar’n! 

När mitt nya konto var skapat började jag publicera bilder på mat, precis hur ofta jag ville (det var ganska ofta). Jag laga mat, skapade recept och började få ett stort intresse för matfotografering. Snart började visst andra också tycka att mina bilder såg läckra ut för snart hade jag några hundra följare..

Idag har Instagram över 5000 följare och det är otroligt häftigt! Jag startade som sagt kontot av den anledning att jag ville göra något jag älskar, och jag tycker att det är så himla roligt att det är andra där ute som inspireras av vad jag gör och som vill följa med mig på min resa! Tusen tack alla ni som följer, gillar, delar och visar uppskattning!

Idag är Kostvetar’n inte bara ett Instagramkonto utan faktiskt även ett företag!

Jag tror absolut att jag står framför en spännande resa..

LOGO1plustext v2

Nyligen fick Kostvetar’n även en ny ikon, som är lite mer modern.

Kostvetarn på Instagram och Facebook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s