Kostvetarn besöker Rhodos

Jag har besökt Rhodos! För några år sedan semestrade jag också på denna ö, men då befann jag mig på en helt annan destination. Denna gången bar turen av mot Rhodos Stad, dvs den gamla delen av Rhodos och även öns huvudstad.

IMG_5120IMG_4920

Vattnet i havet var helt fantastiskt klart och helt turkost! Mycket vackrare än vad jag kunde minnas från mitt tidigare besök på Rhodos.

IMG_4873

Som ett vykort!

IMG_5029IMG_5030IMG_5181IMG_5184

Det visade sig att vi hade bästa läget på hela ön för att se storslagna solnedgångar. Jag kam verkligen inte klaga, det var otroligt vackert att se solen gå ner, varje kväll. Den ena solnedgången var mer magnifik än den andra. Helt fantastiskt!

IMG_5254IMG_5260

Maten. Eftersom jag bodde på all inclusive för första gången så ville jag testa på att äta som mycket som möjligt på hotellet. Hotellet hade även 5 egna restauranger, en pizzaugn, ett crêperie och en stor servering med buffé tre gånger om dagen. Så det gick ingen nöd på oss med att testa nya mat innanför hotellets ramar. En av dagarna testade vi dock på att gå ut på restaurang och då beställde jag in calamari som förrätt och nyfiskad grillad tonfisk till varmrätt. Som ni ser var de otroligt generösa med maten och det jag orkade äta upp var inte ens i närheten av det som serverades.

IMG_5467IMG_5308

Semestern har främst inneburit återhämtning för mig och det fanns inte ett så stort intresse för att boka upp sig på dagsturer och ränna runt och upptäcka. Det var inte en ”sådan” semester. Detta kanske delvis beror på att jag besökt Rhodos tidigare..

Jag passade istället på att läsa körkortsteori, något som är svårt att hinna med när man arbetar heltid plus spenderar tid i körskolan bakom ratten (fick mitt körkort veckan efter jag kom hem från semestern).


Följ KostvetarnInstagram och Facebook så missar du inga nyheter!

LOGO1plustext v2Foto Copyright
Alla foton på hemsidan är tagna av upphovsägaren till hemsidan.
Ingen obehörig användning, kopiering eller reproduktion av någon bild på bloggen utan föregående skriftligt medgivande. Alla rättigheter förbehållna.
No unauthorized use, copy or reproduction of any picture on the blog without prior written consent. All rights reserved.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s