Föreläsningar – skräddasydda för dig

Idag finns det en uppsjö av information i media om hur personer ska äta och leva. Det kan vara svårt för individer att veta vad, i denna djungel av information, som är värt att applicera på livet.

Genom skräddarsydda föreläsningar eller färdiga koncept kan du och personer i åtanke få en bredare kunskap. Det är inte bara barn och vuxna som kan ta del av föreläsningar utan även företag och Kommuner som vill göra en förändring genom att framföra ett hälsobudskap.

Jag kommer till er!

Vill du att jag kommer in och pratar om kost och hälsa som en helhet, eller ska jag fokusera på arbetsglädje, stress och hälsa? Varför inte kombinera föreläsningen med en matlagningskurs? Vill du boka in mig på en lunch-föreläsning?


Nedan följer några exempel på vad jag kan tänkas föreläsa om. Det finns oändligt med olika variationer på möjligheter. 

  • Kost och hälsa
  • Kost, fysisk aktivitet och hälsa
  • Jag är fysisk aktiv, hur ska jag äta?
  • Lär dig grunderna i näringslära
  • Livsstilsförändring, så hittar du din motivation
  • Moderna dieter, fungerar de?
  • Rätt mat när man är äldre
  • Rätt mat för barn
  • Min personliga livsstilsförändring – Hur lyckades JAG?

Innehåll: Jag kommer och pratar om hur jag lyckades göra en livsstilsförändring och berättar hur jag gör för att bibehålla en hälsosam livsstil idag.


Inspirerande

Att föreläsa om hälsa är någonting jag brinner för.

Det är alltid inspirerande att få komma ut och träffa nya människor. Precis som andra människor inspirerar mig vill jag inspirera andra. Det är inte bara barn och vuxna kan ta del av föreläsningar utan även företag och Kommuner som vill göra en förändring genom att framföra ett hälsobudskap.

Barn och hälsa

Jag har mycket erfarenhet av att föreläsa om kost för barn. Någonting jag lärt mig under vägens gång är att de kan mer än man tror! Men många barn behöver fortfarande en liten hjälp på vägen.

Varför inte göra en rolig grej av föreläsningen och kombinera den med en fysisk aktivitet eller så bakar vi tillsammans? Det är viktigt för mig att barnen medverkar i föreläsningen genom praktiska övningar. Det är så vi lyfter fram deras färdigheter.

Priser

Offert vid kontakt.


Vill du veta mer?

Jag svarar gärna på dina frågor om min verksamhet. Fyll i formuläret nedan så hör jag av mig och berättar mer.


Betalning

Du som kund kan välja att betala via överföring till bankkonto, faktura och Swish.

Kostvetarn är godkänd för F-skatt

LOGO1plustext v2