Kostrådgivning

Vad vill du ha hjälp med?

Vill du gå ner i vikt? | Vill du gå upp i vikt?

Vill du veta om du får i dig alla de näringsämnen som kroppen behöver?

Det finns många olika anledningar till varför man vill investera i kostrådgivning. Och investering är precis vad det handlar om. En investering i dig själv och din framtid!

Det kan vara svårt att veta vart man ska börja men…

”Även en resa på tusen mil startar med ett steg.”


vegetables-1584999_960_720

Kostrådgivning – Stora Hälsopaketet

Stora Hälsopaketet passar dig som känner att du vill lägga om din kost på lång sikt och behöver stöd och vägledning för att nå ditt mål.

Stora hälsopaketet inkluderar tre konsultationstillfällen (3 x 60 minuter) + ett uppföljningstillfälle på 30 minuter och innehåller följande:

Konsultationstillfälle 1 – 60 minuter

Första konsultationen består av ett samtal där vi skapar en hälsoprofil samt kartlägger din nuvarande kosthållning och livsstil. Du får hjälp med att formulera ett framtida mål och uppsatta delmål.

Du får även instruktioner hur du skriver en kostdagbok inför nästa möte.

Konsultationstillfälle 2 – 60 minuter

Andra konsultation stämmer vi av kosten och dina framsteg. Du får en kostplan med rekommendationer framtagna för dig och dina förutsättningar. Jag tar även hänsyn till dina behov och önskemål (t.ex. eventuella allergier eller preferenser). Kostplanen byggs på successivt för varje vecka.

Du får tips kring hur du på ett enkelt sätt kan få i dig nyttig och varierad mat utan att behöva spendera allt för mycket tid på matlagning.

Konsultationstillfälle 3 – 60 minuter

Tredje konsultationen stämmer vi av kosten och dina framsteg. Vi går igenom dina slutliga kostråd där dina viktigaste rekommendationer sammanfattas.

Du får tabeller med näringsrika livsmedel att basera din nya kost på anpassade efter dina egna kostpreferenser.

Uppföljning – 30 minuter

Vid uppföljningstillfället går vi igenom kosten och dina framsteg. Jag gör en utvärdering hur förändringen gått så här långt och diskuterar hur den fortsatta vägen framåt ska se ut för att du nå ditt mål.

Efter detta möte kan du boka in uppföljningar för vidare coachning och stöttning av din kostförändring.

Pris: 2400 kr


Kostrådgivning – Lilla Hälsopaketet

Lilla Hälsopaketet passar dig som känner att du behöver en knuff i rätt riktning för att komma igång med nya hälsosamma vanor eller bara behöver ny inspiration i vardagen.

Lilla Hälsopaketet passar även för dig som känner att du har ganska bra koll på kosten och kanske behöver du hjälp att komma i form eller kanske bara vill optimera sin kost ytterligare.

Lilla hälsopaketet inkluderar ett konsultationstillfällen (60 minuter) + ett uppföljningstillfälle på 30 minuter och innehåller följande:

Konsultationstillfälle 1 – 60 minuter

Konsultationen består av en lättare intervju som sedan ligger till grund för din hälsoprofil. Utifrån din nuvarande livsstil och kosthållning kan vi sedan formulera ett mål och ett kostupplägg som passar just dig.

Du får instruktioner hur du skriver en kostdagbok inför nästa möte.

I detta tillfälle ingår också tips kring hur du på ett enkelt sätt kan få i dig nyttig och varierad mat utan att behöva spendera allt för mycket tid på matlagning.

Uppföljning – 30 minuter

Vid uppföljningstillfället stämmer vi av kosthållning och dina framsteg.

Vi gör en utvärdering hur förändringen gått så här långt och diskuterar hur den fortsatta vägen ska se ut för att du på bästa sätt ska kunna ta dig framåt mot ditt mål.

Efter detta möte kan du boka in uppföljningar för vidare coachning och stöttning av din kostförändring.

Pris: 790 kr          


Vill du veta mer eller boka in kostrådgivning?

Fyll i formuläret nedan så hör jag av mig.

Betalning

Du som kund kan välja att betala via överföring till bankkonto, faktura och Swish.

Kostvetarn är godkänd för F-skatt

LOGO1plustext v2