Omdömen

”Å vad jag behövde dig kände jag nu! Tack för tipsen!”

”Kosten var för mig väldigt svår i början. Förstod inte riktigt hur jag skulle göra, vilket var väldigt frustrerande. Men jag gav mig inte och idag flyter kosten på hur bra som helst. Melinda! Tusen Tack för att du hjälpte mig på rätt väg.”

”Hej Melinda, jag vill börja med att tacka för all info jag hittills fått och kul att läsa om dig och dina framgångar med kost och träning. Hårt jobb! Det inspirerar 🙂 ”

“Jag vill bara säga att jag tycker du är grym!! Tack för de värdefulla tipsen och intressanta alternativ och idéer.“ 

”Det jag framför allt tar med mig är att mellanmål har fått bukt med mitt småätande och även mitt sötsug. Jag tycker inte att jag har speciellt mycket problem med maten i övrigt, men småätandet har blivit ett växande problem. Jag håller mig mätt på ett bättre sätt och är en trevligare person. 🙂 Tack för allt!”

“Hej Melinda, Tack för din support! …//…Jag vill också tacka dig för rätt sort support, vilket gör att jag känner att jag kan anförtro mig utan att bli dömd. Det känns skönt att ha stöd från dig! Nu är jag tillbaka i vardagsrutinerna igen och det känns skönt. Semestern har varit fantastisk och jag behövde verkligen tiden med familjen, men nu ska jag få ordning på mina val och min livsstil också. Först fixar jag vardagen sen så klarar jag semestrarna också. 🙂 ”

“Tack Melinda, jag behövde verkligen höra det där. Jag är nog för hård mot mig själv och blir så frustrerad när jag gör ”fel”. Men våra kroppar är som de är och det är inte mycket att göra åt. Jag tänker bara att det kommer att ta längre tid då livet är så här upp och ner. Det som är lugnande för mig är att jag är fokuserad igen och kör hårt (speciellt med träningen då jag känner mig STARK)… I morse kunde jag ha storlek 40 på byxorna och det har jag inte haft på sisådär 10 år (så det är de framstegen jag får hålla utkik på).. ville bara säga tack för stöttningen.”

”Hej Melinda! Jag vill tacka dig! Jag är mäkta imponerad över hur du satte fingret på en av mina största arbetsområden, min självkritik och prestationsångest, och det är skönt att bli påmind om att jag ska försöka slappna av lite och inte klanka ner på mig själv. Är ju oftast det som i slutändan gjort att jag släppt kontrollen och, i perioder, faktiskt stramat åt kontrollen på ett ohälsosamt sätt. Det är så skönt att känna att jag får äta och att faktiskt känna att jag inte missar något. 🙂 ”

”Tack för din återkoppling de här veckorna. Jag har läst varje meddelande med stor förväntan de här veckorna och är supernöjd med hur du tagit dig an min kost. 🙂 ”

Melinda

Är du också intresserad av kostrådgivning?

Maila mig så återkommer jag med en plan för dig.